Scholen en buurthuizen

U wilt de Sint verwelkomen op uw sinterklaasfeest? Sint en zijn Pieten zijn tot in de puntjes verzorgd en maken van uw sinterklaasviering echt iets bijzonders.
Sinterklaas komt met 2 of meer Pieten op bezoek

Een bezoek van Sint die de kinderen op uw school nooit zullen vergeten. Traditiegetrouw wordt er gezongen, zal de Sint zijn grote boek openslaan en delen de Pieten de cadeautjes uit. Al uw wensen zijn bespreekbaar, zodat wij er samen met u een onvergetelijk feest van kunnen maken. eventueel te combineren met Zangpiet.

Bedrijven

Sinterklaas komt bij uw bedrijf op bezoek samen met zijn vrolijke en enthousiaste pieten. Zij komen onder gezang binnen en Sinterklaas neemt de tijd om ieder kind persoonlijk te begroeten. Hierna gaat hij op zijn klaargezette troon zitten. Sint en Pieten praten en zingen met de kinderen. Ieder kind mag bij Sinterklaas komen om zijn kleurplaat of tekening in te leveren en eventueel een geschenk en/of traktatie ophalen. Als ieder kind bij Sinterklaas is geweest worden tegelijkertijd de eventuele kadootjes opengemaakt. Wanneer de rust is wedergekeerd nemen Sinterklaas en Pieten afscheid.

Huisbezoek

Liedjes zingen rondom de openhaard, gezellig spelletjes doen met de kinderen en dan ineens BOINK BOINK op de deur... de kinderen zijn in spanning, wie zal dat zijn?

Het is Sinterklaas en zijn twee gezellige Zwarte Pieten.
Gedurende het bezoek zal Sinterklaas vanuit zijn Grote Boek een persoonlijk woordje richten tot alle kinderen. De pieten zullen de kinderen doen smullen van al het snoepgoed en wellicht zijn er voor de kinderen ook nog cadeautjes dit jaar.
Indien u een bezoek van Sinterklaas met twee Zwarte Pieten of een bezoek van twee Pieten zou willen reserveren kunt u het boekingsformulier hieronder invullen met de gewenste datum en tijd. Er zal vervolgens contact met u worden opgenomen of de gekozen datum en tijd beschikbaar zijn en wat het beste in het drukke schema van Sinterklaas past. 

Zangpiet

Lalalalalala! Zang piet is een van de muzikaalste zangpiet van Sinterklaas. zang piet kan ontzettend goed zingen en hij heeft een breed repertoire met liedjes. Alle kinderen kennen de liedjes die hij zingt en kunnen dan ook gezellig meezingen!